HUR SKA EN PERFEKT FÖRSTA DEJT SE UT, TJEJER?

Hallå i natten! Jag kan inte riktigt hitta lugnet än så jag är uppe, klarvaken och kikar på en härlig tv-kanal, nämligen Travel Channel. Det finns så många vackra resmål som man vill åka till, så många fina stränder man vill se och uppleva, så många små och stora städer man vill utforska.

Suck.

Men det var inte riktigt (eller bara) det jag ville säga med detta inlägg. Tänkte fråga er om er perfekta första dejt. Vad tycker ni om att göra, hur passé känns bio egentligen, hur trevligt är det inte med lite hemlagat och sitta hemma? Eller, tycker ni om att vara äventyrliga vid första dejten och kanske åka iväg till Stockholm och Gröna Lund om sommaren, prova på massa tokiga åk vid den första dejten?

Hur ska det vara egetligen, tycker ni tjejer? Ska det vara hålligång och massa kul saker på schemat eller ska det vara, som mina yngre kompisar säger, "laid back" och inte alltför många timmar med varandra - så man kan få gå hem sen och känna efter vad man egenligen tyckte/kände om dejten, innan man ger henne/honom en ny chans?

Massa kramar från en fundersam!

hihihi

Kommentarer
Postat av: kram

Det är bara att köra rakt på hi hi hi hi

inge annat! ! !

2009-01-13 @ 14:06:53
Postat av: Mikkis

Oj jaaaa du bra fråga om de hela med en första dejt. ja har bara haft 1 första dejt o den va heeemsk! de va en blind-dejt o killen som dök upp nej ve o fy hahaha dålig humor hade han, gick så nära mej på stan att han gick in i mej när ja stannade upp, hade mjukisbyxor på sej o munkjacka o va 3 cm kortare än mej o ja e kort! O ja hade klätt upp mej o va glad för o träffa nån o fika med. Så vad är min dröm dejt, de e svårt att säga... de killar ja vart tillsammans med har ja träffat på fest o sen umgick vi o såg film eller så sen vart vi tillsammans nästan automatiskt. Oj vilket långt inlägg. Vet ej om du vart något klokare av detta.

2009-01-15 @ 01:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0