BÄTTRE (ÄNNU) SENARE ÄN ALDRIG

Ujujuj, det går utför för Muffinsmannen. Idag är jag ännu senare än igår. Men som kompensation tänkte jag bjuda på något extra smarrigt! Passar väl bra så här på en fredag!? :)



Tacomuffins
Köttfärs från Scan
Texmexost från Arla
Tacosås och tacokrydda från Santa Maria


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG...

... som man brukar säga :)

Försov mig imorse och sen har det varit lite körigt på jobbet. Men på lunchen hann jag slänga ihop en dagens muffins, en nyttig sådan :)



Fruktmuffins
Kiwi från Willys

NYTTIGARE ÄN PIZZA I ALLA FALL

Okej, den här muffinsen kanske inte är fullt lika nyttig som måndagens och tisdagens, men nyttigare än pizzamuffins i alla fall. Hittade lite prinskorvar som blivit över sedan jul... och rester ska man ju ta vara på! :) Det sa alltid farmor!



Prinsmuffins
Prinskorvar från ICA


VIDEO BLOGGING, MINA VÄNNER OCH JAG

Oh, gissa om jag blev glad när jag hittade denna videorulle! Mina tjejkompisar var på besök i Gävle och kom för att säga hej till mig också... Det hela resulterade i att vi ställde oss i köket och började baka.... ja, ni vet vad!

Hihi, vilken trevlig rulle. Eller vad säger ni, finisar?

Kram från er Muffinsman!



NYTTIG IDAG IGEN

Fortsätter med mina lite mer nyttiga muffinsar. Funderar på att köra hela veckan fram till helgen med bara en massa nyttigheter :) Men vi får väl se hur det går...



Äggmuffins
Ägg från Willys

P.S Kan ätas med en klick kaviar, men sånt gillar inte Muffinsmannen...


MUFFINSMANNEN ÄR PUTT PÅ HENRIK "ZÄTA" ZETTERBERG

Hej finisar!

Muffinsmannen är lite låg idag...

Ikväll är det, som ni vet, Idrottsgala. Jag pratade med Marie, en kompis, som sa att hon hoppas på att Henrik Zetterberg vinner Jerringpriset.

- Varför just han?, frågar jag i hopp om att hon ska utveckla det sportsliga som Zetterberg gjort och som gör att han förtjänar priset.

- För han är så himla snygg!, säger hon och ger mig sedan namn på massa andra sportstjärnor som hon tycker är heta.... Suck.

Nu är min fråga till er som följer:

Tycker ni tjejer verkligen om idrottsmän och bara idrottsmän eller skulle ni kunna tänka er att dejta någon som har samma jobb som jag, exempelvis? Varför ska allt kretsa kring det där übersnygga utseendet, fina bilen, lyxiga huset, kända namnet, osv.... Jag önskar jag kunde träffa någon som var jordnära och inte tyckte att alla dessa "kändisar" var snygga, utan fann det som en attraktiv sak att jag jobbar med... muffins.

Nu är Marie en kompis och ingenting annat så det är okej, men jag börjar undra om inte många fler tjejer tänker som hon :(

Kram från en lite ledsen Muffinsman!

zäta

Det är inte Muffinsmannen till vänster utan Zäta Zetterberg, men det förstod ni ju, hihi :)


DAGENS NYTTIGA MUFFINS

Hej cup cakes! Tycker det har varit lite väl mycket onyttigheter här i bloggen på sista tiden. Alkohol, sötsaker och pizza. Så idag tänkte jag bjuda på en lite nyttigare muffins!



Grönsaksmuffins
Broccoli från ICA och blomkål från Willys


BLAND MUFFINSFORMAR OCH ANNAT KRAFS

Så skönt att inte vara bakis idag! :) Gårdagen var mindre rolig om man säger så. Men vi hade i alla fall jätteskoj Heartan i fredags, som vanligt. Schlagerdansgolvet uppe är min favvo! :)

Men idag har jag som sagt varit pigg eftersom det blev en lugn hemmakväll igår. Och gissa vad jag har gjort idag? Jag har minsann varit duktig och sorterat lite bland mina muffinsformar.





Det sägs att den där lilla formen nere till höger är till för att göra knäck! Men jag tycker att den passar alldeles utmärkt för att göra minimuffins!


DAGENS (PLATT)MUFFINS

Ojojoj, dagens muffins blev plattast i världen! Jag var så trött och mätte nog inte riktigt ordentligt när jag skulle hälla i alla ingredienser. Men även den bäste kan göra misstag! :)



Karamellmuffins - Karameller från polkagrisfabrik i Gränna

P.S Ber om utsäkt för dålig uppdatering igår, men jag lovar sötisar, jag ska vara bättre idag!

BAKIS UTAN BAKISMUFFINS

Hade tänkt bjussa på en bakismuffins dagen till ära, känner mig lite seg. Men inte en enda futtig liten pizzarest hade jag hemma... Inga sega ostkrokar heller :( Så det får bli en sån här så länge:



 



Kaffemuffins: Kaffe från Nescafé

Update från kvällen kommer...

FÖRFEST NÅGONSTANS I GÄVLE...

Hej på er cup cakes! hihi ;) Tycker det är väldigt roligt att skriva "cup cakes".  
Är på väldans bra humör ikväll i alla fall och laddar med lite pizza och muffins innan det är dags att bege sig till Heartan!
Ska fixa fram lite bra partymusik nu. Har ni några förslag sötisar?



Från min förra förfest. Hade tänkt ta lite roliga bilder ikväll också men min kamera vill inte riktigt lyda mig :( Ska försöka få ordning på den...

NATTLIV I ERA STÄDER + EN DAGENS MUFFINS

Hallå hallå!

Igår gick jag och lade mig relativt tidigt, vaknade med mycket energi i kroppen och en känsla av att det är.... fredaaaaaag!

Nämen, vänta nu! Det är det verkligen! Fredag! Vet ni vad det innebär? Heartan ikväll!!!!!

Vilka städer kommer ni ifrån, vänner, och vad gör man i er respektive stad en härlig dag som denna - men på kvällen då, förstås?

PS. Här kommer en urgod dagens muffins... Fast ja, den ska ni inte äta förrän "after eight" om ni förstår vad Muffinsmannen menar ;)))

Kramis från mig till er! Glöm inte att rösta på er favoritmuffin, scrolla ner till det inlägget där ni kan rösta, vänner!

whisky

Whiskey Muffins
Med smak av Famous Grouse Scotch

DÅLIGT MED FANTASI

Ja idag har jag ingen fantasi alls... Så dagens muffins får bli denna:



Sockrig godismuffins
Röda godistabletter från Skittles

Ni känner igen den... men det är åtminstone en ny färg... :)

HEJ FRÅN SOFFAN!

Frotfarande inte helt piggelin och eftersom syrran just var förbi med, gissa vad!? ;) Dallas säsong tre så klart! Så blir det ytterliggare en eftermiddag i soffan. Hoppas att min Kärleksmuffins gjorde någon där ute glad! :)
Kram på er mina darlings!

Min tjejkompis, som alltid har så höga skor, och jag

Bjuder på en bild som jag tycker är väldigt rolig, hihi. Redan visat den en gång men ni får se den igen :) Så där kan det se ut när Muffinsmannen är ute på äventyr!

DAGENS MUFFINS Á LA KÄRLEK

Hej på er sötisar! Hoppas ni har saknat mig åtminstone hälften av vad jag saknat er! Vad gör ni?

Jag har bakat en kärleksmuffin, med inspiration från Lii Martinez som läser denna blogg. Lii har fått sitt hjärta brustet och jag vill göra henne lite glad. Så här är en jättesöt och urgod liten muffin till Lii och er andra härliga själar därute!

PS. Passa på att rösta på er favoritmuffins i inlägget under detta!

Kram från Gävle!

kärlek

Kärleksmuffins
Med smak av mörk choklad som gör oss alla lite gladare....


OMRÖSTNING HOS MUFFINSMANNEN!

Hej vänner! Nu har jag haft denna härliga blogg i två veckor och bjudit på alla de muffins som ni ser i den här omröstningsrutan nedan. Tänkte att ni kunde få rösta varannan vecka, på er absoluta favorit. Så kan vi, till slut, få fram en Säsongens Muffins, den som får allra flest röster varje säsong. Här är SÄSONG VINTER, del 1, och de muffinsar jag bjudit på hittills. Rösta gärna, vänner!

Massa kramisar!



DROGAD AV DALLAS

Så här glad blev jag just.




Vet ni varför? Jo, jag fick just reda på att syrran har säsong tre av Dallas! Det har blivit lite av en drog det här. Nästan i klass med muffins! Ska beställa hem säsong fyra nu också. Hur har ni det idag då, cup cakes? ;) (Såg på en annan blogg att man kan skriva så i stället för sötisar, och det passar ju verkligen här hos mig, hihi)

BOBBY KIDNAPPAD!

Liten uppdatering här från TV-soffan. Blev just avbruten av min mor som kom med ett lass muffinsar. Mitt när det var som mest spännande, Bobby blev kidnappad (!), klampade hon in. Mammor alltså! ;) Men eftersom hon som sagt hade muffins med sig så är hon förlåten :)


NOSTALGITRIPP PÅ SOFFAN

Att förkylningen aldrig vill ge sig! Det är inte roligt att ligga ensam på soffan och vara krasslig. Inte ens min favoritpizza från American Take Away smakar. Muffins har jag försökt äta några också, men de var lite svåra att få ner. Tog tre (!)  dagens muffins och trodde det skulle hjälpa min förkylning, men icke! Nu ligger jag alltså på soffan under filtar och täcken. Det enda roliga är att jag fått använding för en av mina julklappar! :) Vet ni vilken? Nä hur skulle ni kunna veta det...? hihi. Min kära mor gav mig nämligen en box med första och andra säsongen av min favoritserie; Dallas!!! Jag är inne på andra säsongen nu. Kollade ni på Dallas? Min favorit var Bobby så klart! Och bland tjejerna gillade jag Jenna, hon var väldigt vacker på den tiden...



DAGENS MUFFINS!

God morgon!

Klockan är väldigt lite fortfarande och jag antar att ni ligger och sussar än. Jag har inte sovit mycket men ordnat en dagens muffins till er!

Som jag nämnt tidigare så har jag - och många av er också antar jag - varit lite förkyld på senaste. Ja, det är ju influensatider och allt och vad passar väl bättre än en influensemuffins toppad med Coldrex citron?

Vad tycks, finisar?

Massa kramar från Muffinsmannen!


atjoo

Influensemuffins

Med Coldrex Max Grip citronsmak

HUR SKA EN PERFEKT FÖRSTA DEJT SE UT, TJEJER?

Hallå i natten! Jag kan inte riktigt hitta lugnet än så jag är uppe, klarvaken och kikar på en härlig tv-kanal, nämligen Travel Channel. Det finns så många vackra resmål som man vill åka till, så många fina stränder man vill se och uppleva, så många små och stora städer man vill utforska.

Suck.

Men det var inte riktigt (eller bara) det jag ville säga med detta inlägg. Tänkte fråga er om er perfekta första dejt. Vad tycker ni om att göra, hur passé känns bio egentligen, hur trevligt är det inte med lite hemlagat och sitta hemma? Eller, tycker ni om att vara äventyrliga vid första dejten och kanske åka iväg till Stockholm och Gröna Lund om sommaren, prova på massa tokiga åk vid den första dejten?

Hur ska det vara egetligen, tycker ni tjejer? Ska det vara hålligång och massa kul saker på schemat eller ska det vara, som mina yngre kompisar säger, "laid back" och inte alltför många timmar med varandra - så man kan få gå hem sen och känna efter vad man egenligen tyckte/kände om dejten, innan man ger henne/honom en ny chans?

Massa kramar från en fundersam!

hihihi

GI-MUFFIN - OM NI GÖR FEL MÅTT...

Min kompis som var här på besök häromveckan skulle hjälpa mig med att göra ett par vanliga muffins. Men hon gjorde lite fel och lade i enbart en deciliter socker istället för två.

Vi kom på att det är en utmärkt idé för alla som inte vill frossa i sig massa muffins och oroa sig för sin vikt. Ni kan alltså göra samma sak som hon, ni häller i en deciliter socker istället för två så blir resultatet smalare muffins, dvs. GI-muffins. Det är en jättebra idé för då kan ni äta fler muffins utan att få det där som ni, vackra tjejer, kallar för "sockerångest" (vilket jag i och för sig inte tycker att ni ska ha, för ni är så fina oavsett vad ni väger).

Här kommer en liten videorulle på hur det blev när fel blev rätt :)



FY PÅ MIG!

Det är nästan så att jag inte vill erkänna det. Men vi ska väl inte ha några hemligheter för varann? Eller hur, sötisar? Jo det är så här; jag åt just pizzarester till frukost!! Det är lite illa va? På en måndag. Okej på en bakissöndag. Men inte på en måndag. Nä nu måste jag vekligen ta och bli lite nyttigare. Imorgon ska jag hitta på en riktigt nyttig och smaskig muffins att bjuda på. Idag blir det dessvärre inte så...



Pizzasalladmuffins
Pizzasallad från American Take Away

MUFFINSMANNEN HAR LITE TRÅKIGT...

Den här söndagen gick i ett; är nyss klar med alla hemsysslor och lite planering men fortfarande superpigg. Vad göra?

En singelkille som jag behöver lite tips om bra filmer från er tjejer (det får gärna vara romantiska filmer!) som jag kan ladda ner en kväll som denna.

En annan sak, på tal om filmer; en tjejkompis till mig säger att hon inte gillar att gå på bio-dejt, som första dejt. Hon säger att middag, kanske hemlagat, är bra mycket bättre än bio. Hon säger att biofilmer är till för par och att hon aldrig skulle välja bio som den första platsen att ha den allra första dejten på.

Håller ni med henne? Vad tycker ni är perfekt för en förstadejt?

Massa kramar från Muffinsmannen!

muffy


DAGENS MUFFINS

Hej vänner!

Idag talade jag med en kompis som bara älskar att snusa. Själv gör jag inte det men när han sa att han tog illa upp över att jag ännu inte hade gjort en snusmuffin så tänkte jag nåväl, nu gör jag det.

Och vips!, blev den gjord. Här är den. Vad tycks?

snus

Snusmuffin
Med Generalsnus, smak: citron


DAGENS MUFFINS, FAVORIT I REPRIS

Ja, jag hade lite dålig fantasi, så det blev en favorit i repris igen. Hoppas att ni inte misstycker. Det är ju ändå lördag = godisdag! Valde en annan färg dock :) Äter ni också godis bara på lördagar?



Smarrig godismuffins
Oranga godistabletter från Skittles

VAD GÖR NI I NATT, VÄNNER?

Hej vänner!

Klockan är strax över 05 och jag har precis vaknat. Helt galt, kan man tycka. Jag somnade rätt tidigt igår och nu är jag här, klarvaken och väldigt rastlös. Ska strax börja baka en dagens muffin men kan nog vila lite till, sätta på någon film eller kolla på tv innan jag på allvar sätter igång.

Tänkte bara kolla med er om ni har några fler önskemål angående dagens muffins! Jag är idel öra när det gäller era önskemål och ska, som jag tidigare nämnt, göra era favoritmuffins (hur urspårade och tokiga de än må vara) vid nästa muffinskalas!

Kram från mig till er!

EFTER MYCKET OM OCH MEN

Okej, nu har jag bestämt mig. Eftersom det är fredag och jag inte har palnerat någon utgång blir det myskväll i soffan i stället. Och vad passar då bättre att bjuda på som dagens muffins än denna? :)



Fredagsmysmuffins
Vegetarisk pizza från American Take Away

EN FUNDERSAM MUFFINSMAN HÄR!

Hej hej!

Hur mår ni? Jag mår skapligt men har lite problem med dagens muffins. Ni kommer få den under dagen men jag tänker så det knakar på vad för sorts muffin jag vill bjuda er på idag. Det är ju fredag och allt, så tänkte slå till med en riktigt god muffin.

Nåväl, jag ska fundera vidare här. Vad ska ni göra för skoj ikväll förresten?

Kramis från er Muffinsman!

han


INFÖR HELGEN

Uscha, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Är inte van vid att sitta så här mycket vid datorn. Jag håller ju mest till i köket som ni kanske har förstått :) Men nu är jag här och pratar på msn, som jag nyss har skaffat mig (verkar skoj!), med lite kompisar om helgens planer. Vi får se vad det blir. Lovade ju att inte besöka Heartan på ett tag... Undrar om jag kommer kunna hålla det löftet?

  Vad ska ni göra, mina fina små läsare?

HIMLEN FÖR EN MUFFINSMAN

Glömde ju berätta det imorse. Igår när jag låg däckad på soffan hittade jag en sida på internet som är som heaven för mig skulle man kunna säga. Hihi! Dagens muffin!  Så himla fina bilder. Och otroligt många intressanta recept. Tänkte sätta mig och printa ut några fler nu. Sen funderar jag på att baka lite, men inte allt för sent. Läste ju att den där flickan Kenza fått påhälsning mitt i natten av sura grannar som visst inte gillar hennes blogg. Tycker jag var riktigt elakt. Blev själv faktiskt lite rädd där. Tänk om någon blir sur på mig för att jag för oväsen med elvispen. Nä jag får nog sätta igång snart i så fall... But I'll be back! :)

GO'MORRON SÖTISAR

Testar något annat i stället för sunshines ;) Idag är jag i alla fall piggare och lovar att vara lite flitigare med uppdateringen. Fast först måste jag bara hoppa i duschen och göra mig lite fräsch :) Serverar en dagens muffins så länge. Favorit i repris igen (fast en annan färg då) eftersom de var så himla populära.



Syrlig godismuffins

Gröna godistabletter från Skittles


JAG VILL SÅ GÄRNA FÖRSTÅ MIG PÅ ER TJEJER, MEN...

Hallojsan!

Satt precis i ett samtal med en av mina två bästa tjejkompisar. Hon är från Stockholm men befinner sig i Göteborg just nu, för jobb, kompisar och pojken.. Jag frågade vad hon skulle hitta på ikväll och så, och då sa hon att hon skulle iväg på en trevlig romantisk middag.

- Hoppas bara att jag klarar kvällen igenom med mina klackar!, utbrast hon.

- Jaha, ja.. Skyhöga även denna gång?, frågade jag lite smidigt.

- Nja, det är de jag hade i Gävle. 15 cm drygt, svarade hon.

Jag tycker att ni är fina som ni är, tjejer, även om ni skippar dessa klackar och går ut i ett par sköna Converse. Jag tycker ni är så härliga och söta och gulliga, så om jag får tycka till så säger jag att min tjej får vara som hon är, nerklädd om hon så vill, när hon ska ut och "göra stan". För min skull skulle ni aldrig behöva besvära er om att klä upp er jättefint och ha sådana jättehöga klackisar.

Men sån är jag, kanske tänker andra killar olika...

FEL PÅ BLOGGEN?

Är det bara min blogg som är konstig idag eller? Jag har ju inte så mycket erfarenhet... men det där sakerna man trycker på för att få fet stil eller texten i mitten syns inte längre! Jag känner mig helt förvirrad... Och så är Muffinsmannen lite sjuk idag. Därav dagens muffins.


 Sjuklingmuffins
 Gula honung och citrontabletter från Strepsils
 
Näe, det här var ingen bra dag. Jag kryper i säng igen och tittar på lite muffinsbilder i mitt lilla muffinsalbum :) Kommer tillbaka senare och hoppas att det är ordning på bloggen då...

Update: Nu har jag fått hjälp. Allt fungerar som det ska :)

VIDEO BLOGG: HUR MAN BAKAR MUFFINS

Hej igen vänner! Här bjuder jag på en utlovad video, den om hur man bakar muffins. Hoppas att ni finner nöje i min lilla videosnutt och att ni lär er att baka ännu godare muffins framöver, med min hjälp :)

Ni får gärna kommentera vad ni tycker om videon också!

Kram från Muffinsmannen!


MUFFINSSKOLA IKVÄLL?

Funderar lite på om jag ska lägga upp klippet från senaste muffinsbaket... Vad tror ni om det? Det kanske kan vara roligt för er att se. Lite inspiration sådär :)  Ska kolla igenom klippen nu så kommer det något litet ikväll. Se till att kika in då!


LUNCH PÅ AMERICAN TAKE AWAY

Det jag älskar mest av allt, näst efter muffinsar då, är pizza! och vet ni var den bästa pizzan finns? Det ska jag tala om för er, mina söta vänner. På American Take Away här i Gävle. Så himmelskt god! Idag blev det spontanlunch med en vän; pizzabuffé. Yumyum! Min favvo är den med köttfärs! Vad gillar ni på pizzan?



 



Jag idag!



Min väns veggipizza.
(Eftersom jag sett att det är väldigt poppis att lägga ut på bloggen vad man äter...)

GODMORNING SUNSHINES

Ja jag har förstått efter att ha läst ett par andra bloggar att det är så man ska hälsa på sina läsare om morgonen. Och Muffinsmannen vill inte vara sämre. En gång till; Godmorning Sunshines! Låter bra :) Nu ska jag städa lyan lite. Ligger muffinsrecept över hela sovrumsgolvet eftersom jag satt vid datorn igår och printade ut det ena efter det andra. Hittade endel riktigt smarriga! Vänta bara. Ni ska få se så småningom :) Bjuder på en dagens muffins så hörs vi lite senare, Sunshines ;)




Favorit-i-reprismuffins (fast annan färg)
Gula godistabletter från Skittles

VAD HITTAR NI PÅ FÖR KUL IDAG?

Jag gör inte något särskilt. Det är helgdag imorgon, har jag förstått (trodde det var det på onsdag, snurrig har jag blivit!) men jag har en del att stå i så för min del blir det inte mycket party. Men jag antar att ni ska masa er ut i vimlet? Hihi, hoppas på att träffa några av er i vimlet så småningom, när jag beger mig ut nästa gång.

Annars har jag lovat ännu en dagens muffin, en Trettondagsafton-muffin i sann partyanda. Och eftersom Muffinsmannen alltid lovar vad han håller så får ni det här och nu...

Kramis på er sötisar! Er Muffinsman.

vodka

Vodkamuffins
Smirnoff ren vodka



MUFFINSMANNEN - INTE HELT MED IMORSE

Oooops. Jag rörde visst till det litegranna där i förra inlägget. Idag är Trettondagsafton och imorgon är Trettondagen. Men som jag svarade i kommentarerna; jag får lov att bjuda på två muffinsar idag då. Ska se vad jag kan komma på för fiffig idé till kvällen... :) I övrigt hände inte mycket här i Gävle idag. Det är fortfarande hiskeligt kallt och jag funderar på att stanna i soffan bland kuddar, filtar och kokböcker resten av dagen. Om ingen har något annat förslag?



Bjussar på en bild från Heartan!


DAGENS MUFFINS

Usch vad jobbigt det var att stiga upp imorse. Det blir inte lättare av att jag vankar av och an och undrar vilken muffins jag ska bjuda er på på Trettondagsafton.... Nåväl, det får bli en överraskning. Till idag har jag iallafall gjort en mycket intressant sådan, hoppas ni gillar den. Jag gjorde den imorse, vid 07, när jag knappt hade vaknat. Satte på musik, en jätteskön 80-talsdänga som jag inte minns namnet på (går ungefär såhär: "I´ve been thinking about you.... la la la"). Hmm... det kanske är just så den heter. Vet ni det? Känner ni igen raderna?

Hursom... Här är dagens muffins, från er Muffinsman till er! Vad tycks? Kramis!

skittles

Sötsur godismuffins
Lila godistabletter från Skittles

NÅGRA FRÅGOR PÅ DET, MINA NYA VÄNNER?

Hallå! Visst är det kallt i vårt kära land? Jag tycker det är förfärligt att inte kunna gå på mina kvällspromenader, för det är så djävulskt kallt. Å andra sidan får man tid över för annat, kolla recept och smått förbereda för nästa muffinsfest! Ska inte det bli kul, så säg?

Hoppas ni finner nöje i min blogg och i mina videoklipp. OM ni har några frågor hittills så blir jag världens gladaste att få besvara dem. Slå gärna till med något här i kommentarfältet så svarar jag på allt, även om det kanske inte har med muffins att göra!

Medan ni (hoppas, hoppas) gör det så ska jag koka mig en kopp kaffe och sätta mig framför datorn igen för att interagera med er.

Kram från er Muffinsman!
kram

JULGRANSPLUNDRING

Hej alla söta läsare! Hur mår ni idag? Är det vissa som mår som jag gjorde igår kanske? Själv mår jag i alla fall alldeles förträffligt. Hade en lugn kväll igår med julgransplundring. Slängde ut granen efter att först ha länsat den på allt julegott. Mums! Här kommer en dagens muffins:



Julgodismuffins
Skumtomtar från Cloetta

FÖRSLAG PÅ ERA FAVORITMUFFINS EMOTTAGES

Hejsan! Har mycket att stå i här just nu men tänkte om ni har några twistade förslag till nya muffins (se mina från inläggen nedan)? Ifall ni har det så kan ni skriva det till mig här så ska jag göra mitt bästa för att under nästa muffinsfest, som ju är snart, baka det! Nån hade skrivit hårdrockmuffins - och det var ju strålande idé! Mer sånt, tack tack :)

KÄNDISAR I MIN FACEBOOK-GRUPP

Hejsan! Oj, vad glad jag blev när jag såg att en grupp som heter "Muffinsmannen" har startats av mina vänner. Och gissa vad - det är en del kändisar som har blivit medlemmar i min lilla grupp. Michaela de La Cour, ex. sångerskan från Army of Lovers, den där fotbollsspelaren Labinot Harbuzi (hihi, googlade honom, han spelar i Malmö), ett par hockeykillar och så massa fina damer.
Ni får jättegärna också gå med där, så jag har lite koll på er ;)


Massa kramar från Muffinsmannen (och en kärleksmuffin från er till mig, om så bara tecknad)!

                                                              kärleksmuffin

VAD SPELAR NI FÖR MUSIK PÅ FESTER? TIPS EMOTTAGES :)

Det här tänkte jag på igår, att den musiken jag tycker om kanske inte tilltalar alla mina gäster. Så jag såg till att spela "Push it" och såna "coola" låtar som många tycker om. Men om jag själv får välja så får det gärna vara Uno Svenningsson, Lena Ph, Carola, Barbados (deras gamla, inte när Magnus började i bandet utan tidigare låtar), osv. Vilken musik diggar ni mest när ni ska ha hemmafest?


Kram från Muffinsmannen!

HUR KUNDE DET SPÅRA FÖR MUFFINSMANNEN IGÅR?

Den frågan ställde jag mig själv när jag vaknade upp imorse. Det blev inte bättre av att jag fick se bilderna som mina kompisar, ni vet de där tjejerna som inte är världsbäst på att hålla kameran i styr, visade mig. Jäklar!, utbrast jag för mig själv, särskilt när jag såg den här bilden. Jag minns knappt att jag bar en av mina tjejkompisar över torget och iväg till Heartan, som i övrigt är mitt favvoställe här i Gävle.

Men Heartan ska inte få se mig på ett tag, sedan gårdagens bravader! Jag har, som nämnt, lite minnesluckor här och var, men det jag minns klart och tydligt är att jag dansade lite i schlagerdelen av nattklubben. Oj, oj, oj!!!

Hade ni kul igår, finingar? Och förresten tjejer, varför har ni alltid såååå höga skor på er? Min kompis här på bild envisas med att ha 15 cm klackar. Sedan klagar hon över hur jobbigt det är att gå.... Suck...
Min tjejkompis, som alltid har så höga skor, och jag

Jag utan skor och min kompis i skyhöga klackisar


DAGENS (BAKIS)MUFFINS

Oj vad det snurrar! Måste få i mig några muffinsar... Sådär! Kvällen igår var kanon! Återkommer med detaljer och bilder när jag kvicknat till lite. Sedan måste jag bara säga att jag blir så himla glad när ni kommenterar. Sötisar!



Bakismuffins
Köttfärspizza från American Take Away



VIDEOBLOGG FRÅN EN MYCKET TREVLIG FEST I GÄVLE!

Hallå kompisar! Det är en mycket trevlig fest som äger rum hemma hos mig just nu. Enda problemet är väl att mina vänner inte kan hålla kameran i styr när de filmar det här inlägget nedan... de är så busiga, de där tjejerna. De zoomar in helt andra saker än de som ska zoomas in (läs: muffins) men det kan ni väl knappast klandra mig för, visst?

PS. Vad gör ni en fredagkväll som denna, vara hemma eller på väg ut och busa?

MUFFINSFESTEN

Här kommer lite bilder på mig, och en vän. Tjejerna löjlar sig lite och vill inte vara med på bild. Men jag antar att det är något typiskt tjejigt, eller? Vi har det i alla fall så himla mysigt här! Och jag är superglad att ni är några som lämnat kommentarer. Nu ska vi dricka lite skumpa! Men förhoppningsviss kommer det upp en video innan vi sticker till Heartan och gör schlagergolvet osäkert!










Och vet ni vad?! Mina platta muffinsar blev succé trots allt!

STRAX DAX FÖR HEJDUNDRANS PARTY

Hejsan svejsan bloggen!

Nu är jag lite stressad och allt men folk har sagt att man måste uppdatera hela tiden trots att man befinner sig i tidsnöd. Så självklart ska jag göra det, om så med bara ett litet inlägg här nu. Tänkte bara säga att jag ser fram emot ikväll, då vi har en liten muffinsfest hemma hos mig. Vet inte om jag har några läsare ännu och inte heller om några av dem är från Gävle, vore ju kul om ni kom förbi ikväll för lite muffinsparty, hihi..

Nåväl, nu ska jag gå tillbaka till mina sysslor så ni får se lite bilder och video senare också, om jag lyckas spela in och så. Jag är ganska oteknisk av mig med annat än muffins, hihi. Om ni har tid och lust så kan ni berätta om era egna favoritmuffins så länge, alltid kul att höra andras åsikter :)



 


PLATTA MUFFINS - VIDEOBLOGG - VÄNNER PÅ BESÖK

Har ni hört talas om platta muffins? Det är ett viktigt begrepp i muffinsvärlden faktiskt. Det finns bautamuffins, riktigt saftiga muffins - och så finns det små och platta muffins. Men det är skillnad på att vara en liten muffin och att vara en platt muffin. Jag kommer såklart förklara och visa alla dessa för er framöver, men här, i mitt lilla klipp, får ni nu se hur platta muffins ser ut. Mina kära vänner kom också på besök för att sno åt sig ett par av platta muffins som man tydligen inte kan få nog av hihi.

DAGENS MUFFINS

Slänger in en dagens muffins när jag ändå är i farten. Sedan ska jag ut och shoppa lite party-accessoarer till kvällen!



Partymuffins
Gula ostkrokar från OLW

BILDER FRÅN BAKET

Jag blev lite deppig igår eftersom muffinsarna inte blev riktigt som jag hade tänkt... Så därför tröståt jag lite köpta muffinsar och kollade på Kungafamiljen i stället för att uppdatera bloggen. Men här kommer i alla fall ett par bilder.





Ett problem när man bakar muffins är att lampan i min ugn inte fungerar. Men det går ganska bra att lysa in med mobilen...


FÖRSOVIT MIG

Ujujujujuj, nu har jag försovit mig rejält, fast jag hade satt fem klockor på ringning! Jag som måste baka lite inför morgondagens happening; muffinsfest! Slänger in en dagens muffins innan jag tar på mig mitt tjusiga förkläde och sätter igång i köket. Återkommer senare med bilder från baket.



Julmatmuffins
Köttbullar, hemlagade
Rosa rödbetssallad, Ica

Hade lite rester kvar...

RSS 2.0